Info

Ez egy magyar illetőségű Aion légió oldala (igazából már csak félig magyar, mert csatlakoztunk a sógorokhoz), ahová a munkás mindennapjaink könnyfakasztó eseményeit tapasztalatait hányjuk fel, többnyire szórakoztató formában, néha kurva idegesítően. Ha nem tudod, hogy mi az az Aion, MMORPG vagy számítógép, internet: akkor menj el innen. 🙂 Na jó nézz szét a linkek közt és a megvilágosodásodat valószínűleg függőség fogja követni.

Szóval lesz itt minden videó, guide, élménybeszámoló, hírek érdekességek bugyis képek és csöcsös csajok. Na majd gyere vissza szia, menjél játszani.

Mielőtt baromságot kérdeznél, vagy olyat amit már ezerszer leírtunk: itt nézz szét! Ajánlom továbbá a statikus oldalak tüzetesebb tanulmányozását.

Ha csatlakozni szeretnél, akkor ezt olvasd el előbb!

zaszlo_angol2

This is (half) hungarian legion’s website. You can find some nice video, but the main language of this site is hungarian. We are currently member’s of a international legion, if you wish to join, just go here, and write an application! GL HF.:

Egy hozzászólás to “Info”

  1. sziasztok az lenne a kérdésem hogytudok játszani aion NA serveren ? valamiért loginál levág azzal hogy cannot connect to the autohorization server, nemtudom hogy az acount e a rosz vagy valami kell hogy csatlakozni tudjak mo- rol egy na szerverre ?

Hozzászólás