Dawn of a new age

Hát, ez a nap is eljött, lehull a lepel. Azt hiszem még csak nem is gondoltunk rá,hogy egyszer ide jutunk, amikor azon a késő áprilisi napon megpillantottuk az első videókat a játékról. Azóta megmásztuk a kínai szervereket, dacoltunk laggal és nyelvvel, és úgy döntöttünk, ezek a kalandok talán másokat is érdekelnek. Így született a Paradigma blog. Az elmúlt majd’ öt hónapban pedig, a hosszú várakozás ideje alatt egészen komoly kis rajongótábora alakult ki itthon is a játéknak, ezzel együtt pedig egyre többen és többen találtatok rá a – talán nem túlzás kimondani – két legnagyobb, magyar, Aion témájú oldalra, a Variance-ra, illetve a Paradigmára. Már a kezdetektől fogva baráti volt a viszony a két oldal szerkesztősége között, később pedig szoros együttműködés alakult ki, aminek eredményeképp végül megszületett a Döntés.

Dobpergés, fanfár !

Szeptember 19-től a Variance és a Paradigma szerkesztősége egyesül egy új, saját domain égisze alatt, hogy a lehető legszéleskörűbb, legszínvonalasabb, naprakész tartalommal tudjunk szolgálni Nektek, akiket ugyanúgy rabulejtett ez világ, mint minket.

Az új oldal a Paradox – A Magyar Aion blog címet kapta. Természetesen minden, a két blogon eddig megjelent írást itt is megtaláltok, az eredeti megjelenés dátumával. Ahogyan azt már tudjátok, a változatosságra garancia, hogy a Variance az Elyos, míg a Vigil az Asmodian oldalt “képviseli”, így garantáltan semmiről nem fogtok lemaradni.

PARADOX

Köszönjük mindenkinek, aki eddig olvasta a blogot, reméljük az új oldal is elnyeri a tetszéseteket.

A Paradigma szerkesztősége: Aleph, Westy, Dundun.

VÉGLEGES VIGIL RECRUIT PAGE

Reklámok

7 hozzászólás to “Dawn of a new age”

 1. Na végre hogy megjött a hír:) Én személy szerint örülök az egyesülésnek mert igy tuti anyázás mentes, vidám stilusban lehet majd egymás orra alá dörgölni a játékban történteket:) GZ az uj oldalhoz és hajrá 🙂

 2. Na jó, ez tényleg meglepő bejelentés volt, sok mindenre gondoltam de erre nem számítottam 🙂
  Viszont az új oldalon nekem valami karikészlet gondom van, konkrétan ékezetes betűk kis négyzetben FF FD-vel jelennek meg, pedig tudtommal amikor a koreai oldal miatt karakterkészletet kellett telepítenem, mindent amit csak értem feltettem.

  Más: gondolom sok erőforrást vont el ez de azért nyugtassatok meg hogy Vigil jelentkezési oldal is jó úton halad, nem szeretnék légió nélkül maradni headstart-ra 😛

 3. Ahh, közben nagy nehezen kiolvastam hogy már ott a jelentkezés, akkor nem szóltam semmit, csak így elég nehéz olvasni, hogy teli van négyzettel, bár lehet nálam van a hiba 😦

 4. A jelentkezést megejtheted az új oldalon. Karakterkészlet error: firefox becsuk, kinyit. Nem nállunk van a hiba.:)

 5. hali xruu,

  az szerintem egy sima firefox error lehet, nekem is elofordul neha – mas oldalnal is – probald meg kikapcsolni es ujra be.
  Az uj oldallal egyutt megvan a Vigil jelentkezesi lap, megtalalod az oldalsavban a linket !

 6. köszi a gyors választ, becsuk újraindít nem segített, de ha kézzel átállítottam Nézet/Karakterkódolás-t Közép-európaira, akkor már minden tökéletesen ment. Valamiért az Unicode (UTF-8)-et nem szerette.

 7. kúl, már megijedtem egy pillanatra.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: