Virrasszunk együtt!

Akinek még nem koppant, a következőkben Vigil-ről lesz szó.

Még a tovább előtt megejtenék egy gyors bevezetőt, ami a legtöbbeknek már nem újdonság, de ismétlés a tudás anyja, ha értitek hogy mondom. Na szóval, itt jön a szappanopera, akit nem érdekel ugorja át, belül már csak az új légióról lesz szó!

Amikor a blogot startoltuk, volt a shinigami nevű légiónk, ami pár héttel eme jeles eseményre egybe is olvadt a régi Paradigmával. Ebből a kínai szerveren történt fúzióból jött létre az a Paradigma, amit ma is ismerhettek. Jó pár hónapig ment is minden a maga útján, jöttetek hozzánk, készülődtünk a live startra. A vezetés félig magyar félig külföldi volt, de az együttműködés egész jól ment. Sajnos tegnap aztán megesett amitől tartottunk: a szerverválasztási vita folyamán olyan problémák ütötték fel a fejüket, amiket egyszerűen nem tudtunk megértetni a légió külföldi részlegével. Mivel ezek a problémák úgy néztek ki, hogy hosszútávra is elhúzódnak, úgy döntöttünk hogy nem vállaljuk be a Paradigmán belül a startot. Így hát kiléptünk és el is kezdtük szervezni a Vigilt, ahol természetesen minden régi tagot szívesen várunk!

Na és akkor most

Már legyen szó végre a légióról is.

Aleph, Dundun és jómagam lennénk a légió alapítói. Többnyire WoWot és WARt megjárt csapat vagyunk, mélyen az MMO-k berkeiben.

A Vigil a Spatalos szerver asmodian oldalán fog elindulni, olyan ellenfelekkel mint a Variance vagy a Lunarion (és persze a Blackravens Aionos kommandója) , úgyhogy egy biztos: unatkozni nem fogunk.

Ha már ilyen komoly ellenfelekbe akadtunk, fő célunknak tekintjük, hogy szervezetten tudjunk fellépni ellenük és annyi Elyos szárnyat szaggassunk le, amennyire csak képesek vagyunk. Persze a PvP mellett fontosnak tartjuk a PvE bicaj tekerését is, hiszen ki ne szeretné szíven bökni ezt a sárkányt ?

A Vigil jelen pillanatban magyar légió, de a későbbiekben könnyen meglehet hogy hoz majd a gólya egy két külföldi tagot is.

Természetesen toborzunk, úgyhogy lássuk a feltételeket:

1. Kultúrált, intelligens magatartás. Ez magába foglal pár elég fontos dolgot:

– Nincs magyar cseverészés a közös csatornákon. Ha mégis megtörténik: warn, warn, ban.

– Nem lóbáljuk a a piszkos lepedőt személyes sérelmek miatt semmilyen közösségi csatornán. Ebben benne foglaltatik a blogon flémelgetés, meg ehhez hasonlók. Ha mégis….

– Valami induló konyha-angol, hogy a fentebb leírtakat be tudjátok tartani.

2. Ne keríts nagy feneket a dolgoknak, vedd a lapot, ne sértődj meg. Szeretünk nyíltan beszélni.:)

3. Az általad előre megadott keretek között lehessen rád számítani.

4. Legyél konstruktív. Ha valami probléma, halljuk és megpróbáljuk megoldani.

5. Nem árt némi mmo tapasztalat és lelkesedés.

Ha a fentebb leírt öt pont mindegyikével rendelkezel és még mindig nem tudtalak elijeszteni a csatlakozástól, ITT JELENTKEZHET.

FONTOS: Mindenki, aki megvállik a Paradigmától, írjon egy PM-et Silverának, hogy ellépett. Köszi szépen!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: