PvP radar

Már rég megakartam osztani a nagy közönséggel, de előtte kipróbáltam élesben én is. A dolog lényege jól látszik a videóból, de azért nézzük át gyorsan miről is van szó. Csináljunk egy tabot, vagy válasszunk le egy nem használtat a csetboxból, majd csak az enemy xy csatornákat pipáljuk be (ezek az összes ellenséges skill használatot lefedik, sebződést, sebzést, gyógyulást – egy szóval mindent). Állítsunk be egy látványos színt (pirosat mondjuk) és tegyük egy jó látható helyre, hozzuk minimumra és mehet a pvp. Mit kaptunk? Egy olyan “radart” ami több funkcióval rendelkezik:

  1. Nagyon gyorsan információt kaphatunk arról, ha az ellenség a közelben van, mert a radar jóval a minimap előtt jelez. Ezzel értékes másodperceket nyerhetünk a csata elött.
  2. Információt kapunk a kasztról, a hozzávetőleges szintről (skillekből mindkettő kikövetkeztethető). Ezzel megint értékes másodperceket kapunk a megfelelő taktika kiválasztására.
  3. Soloban a skilleket nyomon követve (jójó kell hozzá egy kis gyakorlat pvp közben, de megoldható) micro pvpt is maximalizálhatjuk – egy-egy támadásra adekvátan reagálhatunk (haha micro macro pvp lol).

Defense:

Ne használj skillt ha nem muszáj. Tudd, hogy van aki ezzel nyomja és csak arra less, hogy mikor lősz el egy skillt. Ezért ne tedd fölöslegesen, ha erősen pvp zónában vagy. Chanterek figyeljenek arra, hogy a hotok és a mana/hp regenes mantrák is bejeleznek.

PvP radar#2

Tedd ki szintén jól látható helyre a region1-et. Itt fogják írni a rifteket és a nagyobb ellenséges csapatokról is itt kapsz majd infót. More info -> more hp.

Hozzászólás