Elköszönős

No, hát a bétának is vége, egyenes az út a live szererekhez! Azért minden kedves klántársnak szeretnénk megköszönni az OBThez való asszisztálását és azt hogy segítettek jó ideig szerver 2. majd később 3. helyen tartani a légiót! Nagy PvPzés ugyan nem volt, mivel ilyen langyi elioszt nem pipáltam még a kínai szervereken sem, de remélhetőleg (még nem teljesen biztos) megyünk a Spatalosra és ott a Variance személyében kapunk egy megbízható ellenfelet. (Meg a Fugitives személyében egy megbízható allit, de ez sem hivatalos még.). Ja, ha már itt tartunk, köszi a közös riftet srácok, elég király volt!

A videó sajnos késik és késik, mivel az adobe premier pro nem hajlandó normális minőségben menteni a cuccokat. Ha valaki ért a témához akkor kisegíthetne. 🙂

Egy szó mint száz, várjuk az éles játékot hogy megehessük az Elyost meg a Balaurt, na meg térdre kényszeríthessük a sárkányt.. 1 hét. 7 nap. 7 alvás. Kúl.

Reklámok

6 hozzászólás to “Elköszönős”

 1. tényleg faxa volt a hét, kér hogy nem tudtam annyit tolni mint szerettem volna.. a riftezést meg sajnos légión belül nem tapasztaltam meg, de az biztos, h puggal nem megyek többet… 😀
  cya on live!

 2. Úcso három napot kb rift után rohangálva várakozva töltöttem/töltöttük, sajnos kevés sikerrel.

  Volt egy! nagy csapat elyos aki kb 3! perc alatt semmisült meg morheimben, úgy, hogy semmi nyomuk nem maradt. Sajnos ezzel nem nagyon tudunk mit kezdeni… Westy kihagyta, de a másik oldalon ott lesz még a Lunarion is annak, aki belefáradna a Variance szárnyak bontogatásába. 😛

  Én is nagyon köszönöm a játékot, főleg Rdeinek, Neonxnek és a többieknek a Fugativesból, akikkel végig próbáltunk átkeveredni a túloldalra egy jót riftezni.

  Hamarosan: “Hell its about time.”

 3. Mi is köszönjük a lehetőséget Husinak, de sajna nagyon kevés volt az elyos a túloldalon, ha volt is mindig az őrök seggébe bújtak. Official_on találkozunk addig is Bye.

 4. Bezsebeltünk a blogon lévő tartalommal kapcsolatban némi konszörnöket a WPtől.

  “Warning: We have a concern about some of the content on your blog. Please click here to contact us as soon as possible to resolve the issue and re-enable posting.”

  Úgyhogy egy-két napig úgy néz ki pihenünk, utána viszont megpattanunk.

 5. Hány pontotok lett végül? Mert amikor utoljára fellogoltam (ma hajnalban). akkor a FugiTiveS volt a harmadik 101.5k ponttal, Paradigma ötödik helyen 89.2k ponttal.
  Equites meg 35. helyen 1.2k ponttal.

 6. Asszem ötödik helyen zártunk kb annyi ponttal. Kb 6 tagunk ha feljutott abyssba, és a légió kevesebb mint fele reprezentálta csak magát. Sajnos nem nagyon tette lehetővé az elyos, hogy sok apt gyűjtsünk…

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: