Első élmények a bétáról

No, hát tegnap persze meglettek a szárnyak aztán szunya, ma újult erővel folytatjuk a bétát.

Ami nekem a legnagyobb változás az 1.0-hoz (és főként a kínaihoz képest), hogy ha az ember duóban questel, hihetetlen gyorsan tud fejlődni. Arról már nem is beszélve, hogy a tokáig tömött szervereken a legnagyobb latency kilengés körülbelül 120ms, ami még a sasszeműeknek is észrevehetetlen.

Már írtunk a quest xp változtatásokról postot, ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy ha nem egyedül vagy (ezért nincs downtimed) és folyamatosan ütöd a mobokat a quest közben, repülsz előre a játékban.

Pár szó a downtimeról: Elég sok cry ment, hogy egyfolytában ülnie kell a játék elején és ez így nem annyira frankó. Akik ezzel a problémával küzdenek, ajánlom hogy 10+ használják a mana treatmentet, felváltva a kicsi mana potikkal. Egyszer pihentem 9-es szint után.

Külön ízt jelentenek a CBT/kínai verziót megjártaknak az apró változtatások. Értem ez alatt a manastone küldetéseket, névváltoztatásokat, meg még csomó olyan dolgot amik önmagukban nem angy durranások de színesebbé teszik az összképet.

Ez a post csak ilyen gyorsjelentésnek készült, nekem mindent összevetve rettenetes nagy móka a béta teszt. Pörgős és élvezetes. Egyetlen kivetnivalóm sincsen. Még a nyitás sem indult döcögősen, 1 óra után csapathattuk neki (Bár egyesek állítólag még mindig a Gameguarddal harcolnak a játékba jutásért).

Jó próbálgatást mindenkinek.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: