Gamescon live 5.

Günter egy órányi pólódobálás és tömeghergelés után leadta a stafétát Matthiasnak, aki nekiesett az új insták bemutatásának egy GM karakterrel.

A Dreadgionra korülbelül 5 percet szenteltek, új infó nagyon nem hangzott el; belépés után 2 perce van felkészülni a csapatoknak, ez idő alatt eldönthetik, hogy a rövidebb úton indulnak el, ahol viszont biztosan összetalálkoznak az ellenséges frakcióval, vagy a hosszabb, mobokkal jobban tömött verziót választják. Az első teremig mentek le, ahol vartyogtak valami egy elpusztítandó artifaktról, de  német tudásom inkább nincs, mint van, úgyhogy ennyivel kell beérnetek.

Utána átportáltak Dark Poetára, ahol Matthias hanyag 20.000-es hitekkel csinált szalonnát a válogatott balaur hadseregből, majd lefutott a Mind Controller nevű bossig. 15 másodperc alatt bedarálta, majd közölte hogy FETTEN LOOT, és kivette az legtáposabb setből a mellest (NEUE RÜSTUNG!!).

Mi közben MSN-en therorycraftoltunk, hogy vajon mit kell majd csinálni a bossnál; vannak körben látványosan elhelyezett idézőkör-szerűségek, a boss néha feldob, valami stunt effekt is látszódott az elmosódott felvételen…reméljük izgalmas lesz.

A stream ma nincs a csúcson, két elég gyatra képet lőttem mindössze e jeles eseményről:

dpoeta1

dpoeta2

1730: Rövid szünet után megy is tovább a pólódobálás.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: