Endgame boss fightok

sarkanyur4

Igaz ami igaz lesz benne endgame meg minden, de korántsem teljes felhozatal, ugyanis elég nyögvenyelősen szedem elő a koreai oldalakból az igazságot. Ezért inkább amolyan betekintésként szolgál ez a poszt abba, hogy az endgame elején mit is várhatunk. Bárki akinek vannak pontosabb tactic leírásai, képei, esetleg jó kis videói az itt fel nem sorolt boss harcokról, az ne tartsa magában. Na lássuk mit lehet ölni.

Alapjáraton az a hír járja a angol fórumokon, hogy előre scriptelt boss fightoké lesz a főszerep, de ezek nem statikusan fognak működni, percre pontosan, mint a wowban, hanem egy dinamikus rendszerben. Ez azt jelenti, hogy a boss nem feltétlen fog eltolni egy képességet, amikor megteheti, hanem csak akkor amikor “azt jónak látja” (ezt az AI-t erősítették az 1.5-ben a hírek szerint). Hm-hm, lássuk majd élesben is. Másik dolog ami kissé feldobhatja a rendszert egyfajta ‘dynamic hate list‘, melyben a mobok taktikusan célpontot váltanak és hiába tartja az agrót a tank, akkor is i fog lőni a healerre és a dpsre.  Tovább természetesen a boss fightok fázisokra fognak épülni, így nem minden percben ugyanazt kell tennünk. Ezek őszintén szólva szép gondolatok, de azért jócskán dolgozni kell ezen ahhoz, hogy valóban kihívást jelentő content legyen a végeredménye. Azonban ha ez sikerül, akkor dinamikus és nehéz fightokat kaphatunk a kezünkbe.

Lássuk, hogy ezek az elvek miképpen érvényesülnek a játékból eddig talált videókban.

Shugo hajó

Fene se tudja, hogy ez vajon a végső boss, de mindenképpen jó nagy majommal van dolgunk. A bevezető videóban jót vicsorít.

Majd jól elverik a lányok-fijúk kimonóban. Ez egy progress insta, szóval ezért nem kell annyira tápos cuccban feszíteni ahhoz, hogy leverjék szegényt, főleg, ha jó pár szinttel magasabbak is. Alapból a sztori kézenfekvő, ez egy gonosz shugo kalóz hajó, ami a levegőben garázdálkodik, nekünk meg jól meg kell ölni majom urat. Így. PETA fanok szemet becsuk, majom gyalázás következik.

Következő versenyzők egy mau nagy főnök. Hatalmas csapat (16 fő) áll neki gyepálni. A videóban leírnak mindent szépen, az infóban pedig még szebben. Addok spawnolnak, a healerekre vigyázni kell, kapják a curse-t és a boss a végén nagyokat üt.

Hőseink megbüntetik a vámpír nagyurat is (leánykori nevén Lord Ranmark), hiába száll az lóra, vagy nő ki ló belőle. Itt sajnos idegen nyelven kapunk csak információkat arra nézve, hogy mire is figyeljünk. Ardma(?) fort végén szívja a vért amúgy a nagyfőnök.

Hatalmas démonnal is szembe kell nézni azoknak aki mernek. Na a fight rettenetes sokáig tart, bár csak öten csinálják és jó nagy baromságokat látszanak elkövetni. Van valami rohangálás a spiritekkel, aoe és random 3000 a pajtiknak. Itt sem tudunk semmi konkrétat.

Dark Poeta

Ez egy elég nagy insta, ami Poeta sötét jövőjébe kalauzolja a látogatókat. Sok infót nem tudunk róla azonban van pár kép, plusz amit eddig lehetett olvasni róla. További képek itt, infó a patch notesban.

Sárkányúr mindenkit megaláz. Ő az endboss, ha gyorsan eléred akkor erősebb és jobbat dob. Egyébként heroic fegyók és armor a jussa hősöknek, ahogy illik.

sarkanyur3sarkanyursrkanyur2

A történet a továbbiakban eléggé képi szinten zajlik, ezért elnézésetek kérem, de egyszerűen nem bírtam több infót kihalászni már.

kourzeuszur

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: