Törpék és Varázslók

Nem valami trágya heripoter kummantás reklámjáról akarok beszámolni egyszerűen képtelen voltam egy értelmes címben összefoglalni mi okosságra leltem a reggel elfogyasztott kávé okozta 30 perces aktivitási rohamomban. Na lássuk röviden miről is van szó.

  1. Úgy néz ki a törpe karakter gyártók csalafintaságára már jó előre gondoltak a devek, és a megoldásuknak hála nem lehet komolyabb pvp előnyre szert tenni.
  2. Sorci videóban mutatja be, hogyan lehet bealázni egy elitet.
  3. Vége a kínai wownak?

Tovább után, hölgyeim és uraim.

Az alábbi képeken látható, hogy nagyjából mekkora hitboxszal dolgozik a rendszer (ez az a terület, amire ha rávisszük az egeret, akkor kattintható a célpont). A képekből és a videóból kiderül, hogy ennek van egy minimális mérete, ami nem csökkenthető a minimumra húzott karakterekkel egy bizonyos szinten túl. Azonban ha igaz a kép, akkor nagyobb karakterek növelik ezt a területet, de korántsem akkora ez a változás, hogy ebből szignifikáns előny származna. Tehát továbbra is szánalmas wannabe system-hack kategóriába tartozik, aki minimumra húzza az assassinját. Aki pedig szerint aranyos… Az.

testhitbox

testhitbox2

Forrás

Sorcerer alázza az eliteket a következő videóban. Igazából nem csinál semmi különlegeset, de azt is jól elmagyarázza. Lessétek meg a videót, a végén van egy vaskos tréfa, amiért mindenképpen érdemes.

Forrás

Reklámok

2 hozzászólás to “Törpék és Varázslók”

  1. Másodiknak meg ott a TAB:)

  2. Fu én eddig hányszor szopattam be magam a tabbal, mert ahogy benyomtam a tabot dobtam fel refelxből a dotot. Persze a tab nekem nem a legközelebbi ellenséges célt jelölte ki, hanem a szürke mobot, aki után jött gyepálni… Alapjáraton szeretnék egy olyan targetelést, ami pl semleges mobot nem jelöl ki, hanem csak ellenségest.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: