Sorc in chain lol

arguing

Amikor rád cryol a random idióta, hogy “jaj elviszed a zöld trasht” akkor megfordul ugyan a gyomrod, de tovább vered a billentyűket, remélve, hogy a végén nem viszi el előled az arany fegyvert, amiért már volt szerencséd pár (tucat) runban résztvenned, puszta jóindulatból. De amikor látod, hogy jófejségből az összes ccből kiveri a mobokat, hogy vért pisálva találd el mikor nincs kedve kitolni az elitet, mert ő ranger és mert megteheti, akkor már tudod, hogy kurva nagy baj van. A végén pedig jön a chatbe az omg és nyílik az arany fegyver roll táblája, akkor azt hiszed legalább a haver clericnek megérte, ha nem is mace, de legalább egy helyes kis bot esett, jó kis verekedős.

A következő pár percre “you are not prepared” mert a ranger (lány) aki telesírta a chatet a zöld trashert, most megkérdezi: “kinek kell a bot”? Majd “jaj véletlen, nem láttam, hogy írtál”. Jön persze az omfg, meg a lol. De az érzés, ahogy ütném a fejét a keyboardba, na az leírhatatlan.

Update: A lecsót még bebolondította a hölgy azzal, hogy félóra hosszat bizonygatta szegény clericnek: a clericek nem is használnak botot.

Reklámok

Egy hozzászólás to “Sorc in chain lol”

  1. mondjuk ismerek egy rangert aki SAJNOS nem jon velunk instazni

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: