Sorcerer és Templar guide

Két hatalmas posztban olvashatjátok el a templar és a sorci kaszt highend pvp tippjeit, úgy mint soha eddig. A korai fórumokról válogatta össze a kedves posztoló a tippeket, tanácsokat. Csekkoljátok le a Sorcerer-t és a Templart is. Akik lustik végig pergetni a cikkeket, azok kedvéért két nyáladzós videóval kedveskednénk. Az első “must see”, Seyfried csavarja össze benne az Asmokat, aki eddig nem látta volna, az “ugrásos hátraarcos dimensio door” miatt mindenképpen csekkolja be. A második egy igazi smale scale pvp párperces, csak hogy másik kezeddel is elkezd verni eure. HF.

Reklámok

4 hozzászólás to “Sorcerer és Templar guide”

  1. Valaki meg tudja nekem mondani, hogy mire való a Boon Peace skill?

    Nagyon gyanús, lehet hogy valami tök jó dolog és nem használom 🙂

  2. Threat csökkentés, de mivel szar a heal agro a játékban (túl nagy) ezért dmgre nem jönnek át a mobok, szvl kb fölösleges is. Nálam kinn sincs a baron. Majd EUban ha megszerelték a heal agrot akkor lehet rajta gondolkodni.

  3. Köszi!
    Közben találtam rá postot, de mindenki mondja, hogy nem sok értelme, ill arra jó, ha a templarról elveszed a mobot, és elnyomod a skillt, akkor könnyebben tudja visszaszedni az agrót..

  4. Templarról ritkán sikerült leszednem a mobokat, de akkor többnyire a templarral volt a baj. Majd EUban kiváncsi leszek, kell -e majd nyomogatnom. Addig inkább írogatom a wtf-ket a templarnak, rögtön megtalálja a threat építő képességeit. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: