The Fun is Over

Két héten belül jön a Kínai szerverekre az 1.2, ami nekik jó hír, nekünk sajnos jó eséllyel a móka végét jelenti (legalábbis egy ideig).

A helyzet ugyanis az, hogy a patchben megváltoztatták a nyelvi fájl beolvasásának módját. Most már nem a regionális beállításokból szűri le az információt a játék, hanem alapértelmezetten a kliens nyelvén indul.

Kínos és valószínűleg az alap parasztcselek sem működnek a fájlok kódolása miatt (enu.pak átírása chs.pakká stb.). Bízzunk benne, hogy megoldják, hogy angolul induljon a játék a javítás után.

És akkor mi van? Ugyanis az új kontent egésze kínai nyelven lesz elérhető. Amég az NA/EU kliens nem kap egy 1.2-t a preview eventek alatt, vagy egy lelkes rajongó le nem fordítja a patch egészének tartalmát ez így is fog maradni.

Abban szinte biztos vagyok, hogy a nem kínai játékosok jórésze abba fogja hagyni a keleti játékot a patch érkezésével, mert túl sok amcera lesz egyáltálán már azzal is, hogy elinduljon a játék.

Én mindenesetre bízom benne, hogy tévedek és két nappal a patch után már vidáman csináljuk a tripla XP-t érő questeket meg verjük az új kontentre, de félek hogy nem lesz ez ilyen egyszerű.

Reklámok

4 hozzászólás to “The Fun is Over”

  1. Hát a goldsellerek csak megoldják, Silvera írta valahol hogy ez eddigieket is ők csináltak, nekik meg profit, szóval csak nekiállnak.

  2. De a goldsellereknek mind1 hogy milyen nyelvű a game, benyomják a botot és kész 🙂

  3. De az nem mindegy nekik hogy elhúz-e a szervereikről az Európai vásárlóközönség, vagy nem.

  4. Egyébként ez a goldselleres duma eléggé kacsa. Anno ezzel tömték mindenki fejét, hogy biztos a goldsellerek csinálták. Ehhez képest amikor kijött az első EU/US beta, akkor állítólag majdnem teljesen ugyanaz volt a két nyelvi fájl. Szóval valószínűbb, hogy házon belülről szivárogtatták ki. Remélem most is ez fog történni. Csak nem akarja elveszteni azt a “kis” bevételt erre a két hónapra sem az NCSoft.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: