Amiből mi kimaradunk – 1.1,1.2

Úgy gondoltam kicsit kínzom a Kínai szerveren játszókat, ha már én belefutottam a lefordított patchekbe. A nagyrészük átesett már a magyar fordításon, ezeket az AionHunon olvashatjátok. Én megpróbálok az onnan kimaradt részletekre koncentrálni, de néhány átfedés biztos lesz. Hát, sírjatok..

Patch 1.1

Területek

Kinyílt Theobomos/Brushtonin  második része. Ezek a területek a megemelt szintkorlátra (50) való eljutásra készültek.

Mindkét területen új szörnyek, questek, növények, pockok, hódok találhatóak. Asmo oldalon van egy vámpírkastély, telenyomva Bossokkal.

Hasonló persze az Elyos oldalon is van, de hogy ott is egymásra épülnek-e a harcok, azt nem sikerült kihámoznom.

Tárgyak

Új, úgynevezett Devanion tárgyakat kapott a játék. Ezekből karakterenként egyet, kettőt lehet emgszerezni Questek segítségével. Kékek és elég erősek. Nem cserélhetők, account warhouseben tarthatók. 30-as szinttől szerezhetők. Nagyon úgy néz ki, hogy a teljes Set-ért fel kéne tolni 4-5 karaktert harmincas szintre. Elsőre ez így egy kicsit durvának tűnik, de:

 • Jön a Rested bónusz.
 • Új questek Morheimbe, Beluslanba (meg persze az ezeknek megfelelő Elyos területekre).
 • Meglévő Questekre XP növelés. (Nem elhanyagolható hogy a Screenshotok alapján előre láthatjuk már, hogy mennyit érnek)
 • A Devanion tárgyakat csak egymással lehet cserélni (Ruha-Ruha, Fegyver-Fegyver)

Platinum érmék leadásával szerezhetünk még narancssárga tárgyakat, természetesen az esély igen kicsi.

Megjelennek a Set itemek a játékban. Bizony, bizony, kezdődhet a tápolás! Eshetnek véletlenszeráen (bossokból, néha szörnyekből), de lesznek craftolható változatok is!

Crafting

Refining kövek visszalakítása! Ha van egy nagyobb kövünk, visszaalakíthatjuk három kisebbé! A procedúra 200 DP-be fáj.

Interface változások

Megváltozott a szörnyek feje fölé rakható jelek rendszere. Egyszerre hármat jegyez meg a játék, kirakhatjuk őket az action barra és új grafikát is kaptak.

Megváltozott az aukciós ház is. A kép leír mindent, nagyon örülünk.

Fire Temple

A hölgy az instance végén már két formában is megjelenhet. Az egyik a régi, a másik egy új, erősebb és dühössebb változat. Nehezebb legyőzni, de jobb a zsákmány is.

A napokban folytatom az 1.2-vel, addig is egy kis ízelítő belőle:

Forrás: Patch Notes 1.1

Reklámok

11 hozzászólás to “Amiből mi kimaradunk – 1.1,1.2”

 1. Ezek nagy része 1.2-es, de köszi az írást:)

 2. Nem, nézd a forrást. Korai 1.1 patch notesból lett egy lelkes amatőr által fordítva. Az 1.2ről is írok majd.

 3. Ahogy később meg is írták a “lelkes amatőrnek” is a fórumon, s ahogy a korábbi teljes, Hellbound által 1:1-ben ugyanígy fordított verziókból, vagy az eredeti koreai forrásból kideríthető, az általa összeválogatott frissítések nagy része 1.2-ből származik.

 4. Kicsit konstruktívabban ha lehetne. Dobj egy linket az eredeti angol patch notesra és szétválogatom.
  thx

 5. A Hellbound Translations fórumán van, csak meghívással elérhető mióta újraindították az oldalt. AionSource-on Irisviel fordította régebben, de szerintem azóta már törlésre került a topik a sok spam miatt.
  Az általad linkelt AionHun-on szét van szedve a két patch időrendi sorrendben s dátumozva, bár az apró -de lényegtelen- dolgok onnan hiányoznak.

  Összehasonlításként érdemes az eredeti koreai cikkeket elővenni:
  http://href.hu/x/9au0
  http://href.hu/x/9au1

 6. Kis késéssel a válasz: nem mennék bele abba, hogy mi a lényegtelen, mi nem lényegtelen, ennek a megítélése mindenkinek a maga dolga. Jön ma a 2. patch is, aztán kibogozzuk mi hova tartozik.

 7. moonlightthief Says:

  Halihó

  Nahát én fent vagyok 1.2ben, igaz kinai de sok vizet nem zavar nekem, questeket le lehet nézni armoryrol hogymit is kell ha megvan az npc onnan már nem nehéz, a nagyját lehet Locate-tel babrálni.

  Irtátok korábban ezt a duplaXP dolgot. Jó hir, bár lehet már más tudta, hogy infiltration és ismételhető questeken kivül valóban elég nagyot dobtak a questek adta XPken. Példaként kis izelitő:

  Mission
  Speedy Rush – Level 35 – Aionarmory XP – 511K – Játékban – 1.3M

  Eternal Rest – Level 39 – Aionarmory XP – 543K – Játékban 1.75M

  Quest
  Match with Asmodian Army Soldier Rank 8 – Level 27 – Ai XP – 270K – Játék 360K

  a pénzjutalom is nőtt, az item jutalmak maradtak. ezen kivül rengeteg uj NPC van a városokban, uj hangok és animációk tömkelege került be. A mi serverünk ráadásul már 1.2.12n van (egy francia GM srác az informátorom, elvileg NC Soft csapattag vagymifene), sajnos vagy szerencsére ez a szerver lett a kisérleti nyúl.

  A srác és a haverjai erőteljesen nézelődnek az angol forditás után (probált már .pak filet kicsomagolni, felülirni a megadott fileokkal hogy a játék azt higyje kinai de angol legyen stb, egyelőre nem talált megoldást, a kliens ugyan indul, de mindenképp kinai a nyelv)

  ha többet tudok, irok még, ha valakit érdekel 🙂

 8. Hát én eléggé boldog lennék, ha közvetítenél, nem nagyon találtam róla eddig infot aionsource-ön.

 9. moonlightthief Says:

  Újabb aranyos filet kaptam a francia kapcsolattól, az NCSoft admin forumáról szedte, de nincs link, ha valaki a blogos társaságból felvesz msn-en elküldöm és kirakhatjátok valami nem feltünő linkbe.

  A táblázat azt mutatja hogy 1.2ben a szintlépéshez mennyi XP kell és ebből jelenleg mennyit lehet questekből összeszedni. Eléggé sok sirás volt ugyanis (részemről is) hogy 30 fölött vannak szintek amikhez tartozó összes quest (ha nem csinálsz ismételhetőt 1nél többször) után még csak 40%on vagy és rengeteget kell farmolnod (ami sokaknak sajnos nem a legkedvesebb szórakozása).

  ha ujat tudok irok még

  msn: zellguevara67 és hotmail pont com

 10. Ilyen “kapcsolatot” én is szeretnék magamnak 😀

 11. Moon: Felvettelek.

  XP: Hát én kb 36on azért hagytam abba, mert kilástalanul sok xp kellett volna, ami mondjuk nem is baj mert egy gyors fire temple csapat megoldotta volna és még arany is eshetett volna. De sajnos addigra vagy elfejlődött, vagy eltűnt a player base. Soloban ámen 34-39.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: