MélabEU

Kurvára játszanék már EU-ban. Ezt csak azért írtam le, hogy aki nem kíváncsi az ezt követő rinyálásra, azt gyorsan kimenekítsem a posztból. Ahogy kijött az EU beta, szinte majdnem mindenkin azt veszem észre, hogy kezd kifordulni a játék kínai verziójából és egy nagyon távoli pontra szegezi a szemét. Látása elhomályosul és tökéletesen fölösleges mondatokban szidja Kínát és szinte már a létező összes szókapcsolatot kimondta, amiben benne van az EU és a béta. Olyan érzésem van Nekem is – és még szerintem sok sortársamnak – mint annak aki az albérletben kuporog, meghúzva magát egy távoli rokonnál, miközben valahol a távoli jövőben már várja a saját otthona. Jó volt benézni Kínába, jó volt itt játszani, szép és jó minden, de nem az igazi. A lag és a ping miatt csak vendégszereplők és főleg mellékszereplők vagyunk az ázsiai szervereken. Kimarad a nagy többségünk a tipikus high end server élet mindennapi örömeiből, acsarkodásaiból, az ellenfelekkel és szövetségesekkel való rivalizálásból. Nem tudunk megnevezni nagy ellenfeleket, akiket már messziről megismerünk a nevük alapján, nem tudunk hónapokig tartó vendettákban résztvenni, mert nem ismerjük az írásjeleket. De szeretném pozitívan lezárni ezt a sok értéket nem teremtő bejegyzést: Sok tapasztalatot gyűjtöttünk, és fogunk is még gyűjteni. Tudhatjuk lassan, hogy mivel is szeretnénk majd játszani, mire kell figyelni. Otthonosan fogunk mozogni a játékban, bár ezért az újdonság varázsával kell fizetni. Remélem ez a felemás állapot senki kedvét nem töri le túlságosan, és látjuk még egymást Abyssban. 😉

Reklámok

2 hozzászólás to “MélabEU”

 1. azigazisiuan Says:

  hát ezt nagyon jol érzed.
  van 2 és fél szintem abyssig, de eu szerver után még annyit sincs kedvem letolni a kinain. összehasonlithatatlan a játékélmény.
  én az ujdonság varázsát inkább megtartom, ha unalmas perceimben kinai szerverre vetemedem,inkább kiprobálok egy ijászt, legalább eu-n ha a haelernél maradok,tartogat majd elég ujdonságot

 2. megneztem egy masik kinai szervert, marmint a legujabb regioban, a 11 -ben, igazabol kurva nincs lag, teljesen jo a gameplay, egybol mennek a skillek minden.
  csak hat sokat ront az osszkepen, hogy a level 4- es teruleten a to mellett k 5-6 bot szedi channelenkent egesz nap az angelicat :D, kulon elvezet amikor egyszerre akarjak leszedni ugyanazt a bokrot.
  ja meg egy fel kulfoldit sem lattam, eleg nagy hiba

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: