Mi lesz, ha kijön az EU verzió?

Beszélgettünk a légión belül, hogy mit csinálunk ha kijön az EU verzió, valamikor az ősszel. Eddig az volt a felállás, hogy mindenképpen csekkoljuk az EU-t de most úgy néz ki, hogy váltani is fogunk, ha csak nem valami baromarcú (GOA) kapja meg a játék üzemeltetését. Mindenképpen international legion fogunk maradni, mert Nekünk nagyon bejött, akit pedig zavar az angol az menjen másik légióba. Szeretnénk aktívak lenni majd a nemzetközi színtéren is a közelgő EU szerveren, ami azt jelenti, hogy sok külföldi játszópajtásra, végső esetben légiós pajtásra és természetesen sok esküdt ellenségre szert tenni. Mindenképpen a “magyar asmo” (ha létrejön ilyen) szerveren fogunk majd játszani. Ha ilyen nem fog létrejönni, vagy az osztrák barátaink nagyon ragaszkodnak majd egy bizonyos szerverhez, akkor ott.

Reklámok

3 hozzászólás to “Mi lesz, ha kijön az EU verzió?”

  1. szuper, remelem lesz 1 hely nekem is… 😉
    en is jobban el tudom kepzelni magam egy nemzetkozi legionban, a tiszta magyar guildek/legionok sosem mukodtek ugy, ahogy kellett volna.

  2. Várunk szeretettel majd. 🙂

  3. Most töltöm a Kínai klienst.Akkor amint kijött az EU azt is leszedem és a kínait törlöm.Remélem én is bennelehetek a Sorcerresemmel!:) (már eldöntötem h az leszek)

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: