Crafter gyors infó

Úgy látszik, hogy a DP szint hatással van a crafting criticalra. Ergo ha maximális (4000) szinten craftolsz, akkor több critical successed lesz. Ehhez azonban az is kell, hogy a szinted valamivel magasabb legyen a craftolni kívánt tárgy szintjétől. Azonban a túl magas szint megint nem jó a tapasztalatok szerint, hiszen a gathering critre kevesebb az esély, ha már nagyon magas a skilled. Próbálgassátok, hátha bejön, jó munkát ;).

Forrás

Reklámok

8 hozzászólás to “Crafter gyors infó”

 1. Ismét csak egy “Urban Legend”!

 2. Melyik részt nem érted? A “hátha” vagy a “bejön” szót, esetleg a kettő közt lévő grammatikai kapcsolat haladta meg mai szövegértelmezési limitedet?

 3. 60-as Armor Smithing-nél a level 10-es és a level 20-as item, 2. craftra crit (4000 DP mellett). De mind a kettő csak 2. alkalommal, gondolom az első gyártással kaptam meg a rutint:P . További tesztek lesznek, csak elfogyott az alapanyag.

 4. Aleph kicsit visszább vehetnél az arcodból.

  A “hátha”, az “úgy néz ki”, a “lehet” és a “bejöhet” nem hírérték. Már pedig ezeket te azzá tetted azzal, hogy leírtad. Ha viszont nem hírként közölted, akkor meg nem kell megsértődni azon, hogy az Urban Legend-edre azt írtam, hogy Urban Legend.
  Mivel vállalkoztál arra, hogy publikusan írsz, ezzel felvállaltad azt, hogy az írásaidat kritika érheti… mondom az ÍRÁSAIDAT, nem téged (bár ezen megnyilvánulásod után már téged is érhetne).
  Te, mint a cikk szerzője nem engedhetsz meg magadnak ilyen stílust! Nem pattogni kell, hanem inkább olvass utána az infónak, ugyanis az már a cikked megírása óta frissült.

  Az általad forrásként megjelölt fórumban is arra a megállapításra jutottak, hogy nem befolyásoló tényező a DP mértéke … de ahogy nézem ők még azt is nézték, hogy nappal vagy éjjel gyártanak.

  Btw… 36 daemon spearből 8 shining … 0 DPvel … ez ugye barátok között is 22.2%. Az aionsource-s teszelőknek is ez jött ki … mármint h 25% körül mozog DP-től és napszaktól függetlenül.

 5. Melkor először és utoljára szólok: hagyd abba mielőtt belelendülnél. Már AionHunon is megfigyeltem az ostoba, destruktív viselkedésed és itt nem kérek belőle. Ha valamivel problémád van, erőltess magadra némi kultúrát és úgy folytasd a beszélgetést.

 6. Kommentáltam az írást, miszerint ez egy tévhit (Aleph saját forrására hivatkozva!).
  Ha kommentemet ostobának és destruktívnak érezted, akkor az csak azért lehet, mert kénytelen voltam felvenni a ti stílusotokat, mert úgy néz ki Alephből ez tör elő egyből és hátha ebből ért.
  Más helyeken megköszönik, ha kijavítják a téves infókat, de tőletek ezt nem is vártam el.
  De arra azért odafigyelhetnétek – ha ár sikerült egy elég nagy olvasótábort összehozni AionHunon keresztül – hogy legalább a híreket frissen tartsátok, főleg ha annak forrása egy napról napra változó fórum. Nem pedig megkérdőjelezni a másik szellemi képességeit, mert hozzá mert szólni az íráshoz.

  Ha ezt is ostobának és destruktívnak érzed akkor viszont magadban keresd a hibát!

 7. Hát sajnos mi már csak ilyen falu széli parasztgyerekek vagyunk. Ha nem tetszik, nem kell kommentálni. Viszont ha mégis veszed az erőt és írsz egy hozzászólást, akkor először próbáld meg figyelmesen elolvasni azt, amire reagálsz.

  Ez a része lezárva, mostantól azokat a postokat amik nem érik el a minimális elvárásokat, ki fogjuk moderálni. Sőt, talán még az is megeshet, hogy pofátlan módon kifigurázzuk bennük a szerzőjüket. 😦

  Vissza a témához: 36 tárgy nem minta. Amint tudomást szerzünk, hogy valaki megcsinálja 100+ itemmel
  – Full DPn
  – Zéró DPn
  – 10 szinttel a tárgy crafting szintje fölött
  – 100 szinttel a tárgy crafting szintje fölött

  Közölni fogjuk. Ebből már következtetéseket is le lehet vonni.

 8. Melkor, ha még egyszer kioktatsz minket a saját blogunkon arról, hogy mi hír érték, hogyan vezessük azt, vagy hogyan viselkedjek azokkal szemben akik okkal ok nélkül fikáztak minket az ámokfutásuk közepette más helyen (ahol éppen a mások dolgába való “beleszólást” kérték számon), akkor olvasás nélkül fogom törölni a kommentjeidet.

  Neked nem kötelező idejárni és olvasni a posztokat. Ha nem tetszik az oldal olvass mást.

  Ez volt az utolsó figyelmeztetés. (Ez kedves barátaidra is vonatkozik, akik kamu nevekkel írogatnak).

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: