Kill Da Bot’s!!!

Húh tegnap sajnos a galamb pajtások nem igazán hagytak létezni, úgy nagyjából sehol. Valaki szétszórt egy csomó kenyérmorzsát és csak úgy rajzottak. Ellenben égető szűkségem volt a 30-as szintre ezért kerestem magamnak egy nagyszerű practice time chambert (tudjátok ahol Vegita edzett – by Kabal), magyarul megpróbáltam buta, repetitív grindolással összeszedni az 1.7 millió xp-t. A tovább gomb után fény derül arra, hogy kikkel kellett versenyt futnom a cecelegyekért. Vajon kikkel?!

Hát persze a botokkal. Szóval kedves és mélyen tisztelt hús-vér elyos! Ha van kedvetek egy kis free killhez, és szeretnétek a megfáradt az asmo testvéreitek szívébe belopni magatokat, akkor keressétek fel Beluslanban a főváros körüli sivatagos helyeket. Rengeteg, mondom rengeteg 33+ gladiátor veri ott 7/24 a legyeket, és igen mindegyik bot. Van egy 34+ cleric is aki smite 4el csépel megállás nélkül. Szóval ha idetévedtek, akkor nyugodtan tegyetek ki egy kisket és verjétek be a buzeráns kínai botokat. A botok mind 9es rankúak, innen megismeritek őket. Ja és nagyon kevés Asmos van itt, főleg inkább alacsonyabb szintűek.

Ezzel persze nem fogtok nagyot kaszálni, de nekünk óriási szívességet tesztek, és azért valljuk be, van egy kis fun factor abban amikor egymás után megölsz 35 db botot. Ha Ti is tudtuk még ilyen botos helyekről, ne féljetek megosztani azokat. Továbbá, aki nem rest, az nyomogathatja a report gombot (Skills fülön belül találjátok, egy hangosbeszélő a képe). Unalomból rá lehet húzogatni a botokra két három plusz mobot, abba belehalnak, persze ezzel semmit nem érsz el, de mókának jó. A gladik úgyis aoet tolnak (jé az “irl player gladiátorok” sem képesek nem használni aoe skillt…), és magukra rántják a plusz legyeket.

Végére a jelenségre egy kis illusztráció a régebbi botokról, a mostaniak már nem akadnak be, de láthatóan nem tudnak többet tolni 1-2 skillnél. Az említett hely látható a videónn, és még néhány magasabb szintű is.

Ez meg egy “összeszokott party” Amúgy tényleg igy kéne felállni pár rázós instában… 🙂

Valami vidám és durva a végére, Elyos lord a fortress mélyén, kattints ide!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: