Túlélési tippek

untimatesurvivor_01

Abyssban a túlélés nagyon sokszor csak pár száz HP-n múlik, ezért minden lehetőséget és apró helyzetet meg kell ragadni a túlélés érdekében. Ezért a következő posztban pár tippet adnék a kezdőknek, amiket  napokban jöttünk rá. Így már talán könnyebbek lesznek az első lépések, szárnycsapások.

1. Abyssban mindig és mindenhonnan jöhet a támadás.

Nagyon gyakori a levegőből támadó sorceress és ranger. A taktika nagyon egyszerű, majdnem a kedves delikvens feje fölé repülnek, ahonnan 2-3 hatalmas dmg (sorci) vagy sok dgm és sok CC keretében kivégzik azt. A legtöbben nem figyelnek pont a fejük főlé, ezért a legtöbbször már csak túl későn veszik észre. A támadók többnyire nagyobb szintűek ezért a védekezés ellenük már igen nehéz, ha észrevettek. A legjobb megoldás a scout klasszok kezében van: állandó stealth amikor csak lehet. Így csökkentik a felfedezés lehetőségét – kevesebb támadást kapnak a nagyobb szintűektől. A többieknek sajnos állandóan figyelni kell mindenhová, mobozás közben megállás nélkül forgatni a kamerát, keresni a piros nevű gonosz galambokat.

2. Pihenj biztonságos helyen

Nagyon sok olyan beszögellés és árok van, ahol jóval kisebb az esélye annak, hogy észrevegyenek, amikor pihensz. Ne ülj le középre egy nyílt mezőn, mert ilyenkor szinte virítasz az ellenség szeme előtt. Keresd a biztonságos helyeket és ott töltsd a manád, HP-d, etc.

3. Maximalizáld a Flight Timeot

Amikor csak lehet próbálj maximum filght time-mal rendelkezni, mert ez lesz a legkönnyebb módja annak, hogy menekülj, vagy éppen üldözz egy ellenfelet. Ezért akkor repülj csak a veszélyes helyeken ha nagyon muszáj, és tarts magadnál néhány flight time potit. A jó időben beivott poti megmentheti az életed, vagy segíthet elkapni a menekülő galambocskát. A potikat vagy megveheted abyss pontért az abyssi vendornál, vagy főzhetsz is magadnak. Továbbá az abyssi repülés közben látott körök random módon adnak áthaladáskor flight timeot (7secet). Ezért ha előre hátra repkedsz bennük, akkor maximumra felnyomhatod a repülési idődet. Ja és ha harminc vagy, akkor vedd meg az egy milkás szárnyat, plusz fél perc repülés. Drága, de mindenképpen érdemes beruházni rá.

4. Vegyél HP potit

Mind az abyssi vendornál vedd meg a 2250es potit, és csináltass vagy vegyél 890e theonia potit. Ezek külön cd-n vannak, ergo egyszerre több mint 3k hpt tudsz egy csatában visszagyógyulni. Ezzel nem csak mobozás közben nem érhet csúnya meglepetés (egy halál 12+ k 29 fölött, lehet számolni), hanem pvpben Te okozhatsz csúnya meglepetéseket. Használd ezeket, amikor csak szükségét érzed, hidd el megéri.

5. Vegyél odella powder-t

Annyira alap, de leírom a biztonság kedvéért. Igen abyssba is mindig vigyél magaddal, meggyorsítja a regent, tehát kevesebbet vagy veszélyesen alacsony HP- illetve manán. Alap, hogy mindig legyen nálad.

6. Ha többen vagytok egy helyen sokáig: Kisk

Ha elegen vagytok egy helyen és pvpztek vagy moboztok sokáig, akkor tegyetek ki egy kisket. Lehetőleg, olyan helyre, amit nem talál meg az ellenség, ha hatan vagytok, akkor egy bázis közepére, mert mások is bele tudják kötni magukat. Ha láttok egy kisket kössétek bele magatokat. Ha egy ellenfél kiskét látjátok, akkor több választásotok van. Vagy azonnal szétveritek, vagy megvárjátok, amíg ott ébred valaki éééés utána veritek szét az illető fejét, majd a kisket is. Ez persze priceless.

Ha van még valakinek megosztandó túlélési tippje abbysba vagy bárhová, az ne bátortalankodjon. De az L2P jellegű tanácsokat inkább txtbe, ha lehet.

Reklámok

3 hozzászólás to “Túlélési tippek”

  1. Jéé egy Tomika…új blogot találtál? 😛

  2. Amúgy azt szerintem ne felejtsd el hogy jó pár ezer kilóméterre connectolsz, vagyis a lag szinte garantált. Kínaiaknak meg koreaiaknak nem biztos h lagol.

  3. Hogy jön ez ide Urge? 😀

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: