Pár dolog amit utálok Benned

Azt hiszem a mézes hetek már elmúltak, így végre kissé higgadtabb fejjel beszélhetünk egymással. Úgy gondolom a kezdeti lelkesedés után már látszódnak a ráncaid és a szájszagoddal sem stimmel valami reggelente. Gondoltam a tisztánlátás kedvéért leírom Neked, kedves Aion, hogy mi az amit annyira nem szeretek Benned.

Első dolog amit utálok Benned:

Laggolsz. Akármennyire is mondtad az elején, hogy sose fog előfordulni, azért néha néha megesik. Visszarántasz, igen igen repülés közben is, amit pedig tudod, hogy utálok. Remélem, ezen változtatni fogsz, mert ezzel az őrületbe kergetsz.

A második dolog amit utálok Benned:

Messze vagy. Tök jó lenne ha végre eljönnél ide, hozzám, és nem lenne 1-2 másodperc késés az együttléteinkben. Tudom, már mondtad, hogy összel érkezel, de akkor is, az még messze van, és addigra annyi közös élmény és emlék fog összegyűlni, hogy nem szívesen hagyom hátra majd.

A harmadik dolog, amit utálok Benned:

Néha túl sokat vársz el. Kicsit nem figyelek, és máris azzal büntetsz, hogy kezdhetem újra az egészet, és igen kimondom: A pénztárcámban is kissé sokat nyúlkálsz. Elegem van ebből, hogy bármennyit keresek Te tuti, hogy a dupláját követeled.

Negyedik dolog, ami utálok Benned:

Elegem van a törpe barátaidból. Nem értem, hogy tudsz velük együtt mutatkozni. Rendes ember nem járkál egy tíz centis ugráló miniatűr idiótával. Ezzel igazán felhagyhatnál.

Ötödik dolog, amit utálok Benned:

Fukar vagy, pedig én tényleg sokat dolgozom azon, hogy a kapcsolatunk magasabb szintekre lépjen. Te alig vagy hajlandó ebben segíteni és ezért van hogy órákon át ugyanazt csinálom. Ezen, ha jól tudom készülsz változtatni, persze ezt is Koreában kezded el… Annyira jellemző.

Ha minden további nélkül értetted, amit leírtam, akkor kérlek fordulj a kerületi szakrendelőhöz, vagy a helyi drogprevenciós intézményhez. Amúgy sajnos a kemény srácok szíve a sok Aiontól elvileg emocionálisba fordul, szóval lehet felkészülni a rózsaszín nyulas tündibündi képekre. 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: