Helyzetjelentés

Vizsgaidőszak, leadási határidők, beadandók, etc, etc… Nem úgy tűnt, hogy ez bárkit is visszatartott volna attól, hogy elérje Abbyst. Már 5 magyar tagunk lvl 25+ és keményen tolja a pvppvet (értsd: kvesztelés közben erőszakolnak meg). Azért írok “magyar tagot”, mert egy elég komoly kocka brigád is csatlakozott a légiónkhoz az óceán túlpartjáról. A messzi Las Vegasból és Canadából is vannak tagjaink, akik helyi idő hajnal négykor sem riadnak vissza a legkeményebb baromságoktól. Egy szó mint száz nagyjából 18 aktív légióssal rendelkező internacionális bandává váltunk, akik az idő eltolódás miatt meleg váltásban (rossz aki rosszra gondol) tekerik a bringát, szerencsére esik egybe pár óra a közös játékra. Részletek a poszt folytatásában.

Abbysba felérve, eddig nagyon tetszik majdnem mindenkinek, bár van akinek nem jönnek be a kihalt részek. Ebből is látszik, hogy nem minden tagtól várjuk el a kulturált együttélés összes szabályát. A kvesztelés közbeni folyamatos kamera körbetkergetése már általánossá vált, gyakorlatilag folyamatosan kell figyelni arra, hogy nem száll-e ránk valami bátor 45-ös galamb, aki kicsorbult férfiasságát akarja helyrerázni a porhanyós testünk szétszabdalásával. A hidrogén “háj level” szőke hősöktől eltekintve kellemes a pvp, ha sikerül azonos szinten összeakadnod valakivel.Magas szintű emberkéket ugyanis majdnem lehetetlne megütni alacsony szinten, annyira nagyon resisttel. Sajnos a korábbi játékokból ismert “bújjunk a guardok seggébe, ha nem vagyunk erőfőlényben” taktikát is ismerik a lányok, asmo oldalon ilyet én még nem tapasztaltam, bár nagy eséllyel itt is előfordul. A kvesztek kellemesen magas xpt, abbyss pontot dobnak magukból, a mobok úgy szintén egy 50%-al megemelt xp-vel jutalmazzák az Abbys bajnokait. A fortressek gyönyörűek, bár eddig nem volt alkalmunk résztvenni még egy fightban sem, bár értelme még nem nagyon lett volna.

A duelekben kellemes körbeverés alakult ki azonos szinten egy ranger-assasin-sorceress párbaj sorozat után. A ranger rohadék durva caster ellen, kiszakítja a spellből is sok disorient effekt miatt alig bírsz mozogni. Ezért a legjobb taktika számomra az instant effektek és a dotok pakolása, majd takarás mőgé való kiteolás, instant nagy sebzés ha közel ér. Kasztolni nem érdemes rá, bár ha egyszer betalálsz egy spellel, akkor nagyot ütsz rajta.

Az assasin egészen más téma, nagy sebzést tol ki szinte azonnal (két tőr, crites gemelés), ezért ide legjobb a rootos nyitás, delayed blast, ice-chain (lassítás, knock back), dotolás, futás, dotolás, lassítás, dimension door (nem tolom mert bugos, és néha visszadob a kiindulási helyre, de ha működne alap lenne). Ha fenn van a root kezdődhet elölről, ha még nem halt meg. Az aoe lassító stigma szintén mókás, de azon 3 perc a cd. Lényeg, hogy a castolás itt sem mindig kifizetődő, maximum az instantok, vagy a lassítás elején, amíg messze van. Az instant close rang ice spell alap, amint közel ér, cdre tolva.

A wall of text végére két kellemes videót tudok már csak ajánlani. Have fun!

Az első egy cleric+assa duel és pvp válogatás, isten muzsikával és kellemes vágással, jelenetekkel.

Második videóban egy 45ös sorci gusztustalankodásába nyerhetünk betekintést.

Ja és a végére egy istennő képe.

aion_asmodian_4

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: