Money, money, money

A WAR után hideg zuhanyként ért mindenkit, hogy az Aionban bizony aktiválni kell a kereskedői vénát, mert a itt pénz igen fontos szerepet játszik. Ezért a társaság gyorsan sutba dobta a nemes érzelmeket és a gazdasági világválságra fittyet hányva megpróbált profitot termelni. Nem: senki nem adta el a testét és amég a goldseller whisperekre sem válaszoltunk… Még.:)

A skillek rohadt drágák, nem beszélve a crafting szinten tartásáról. Úgy néz ki, hogy a legjobb pénzt a gatheringgel és azon belül is bizonyos cuccokkal lehet keresni. A szürke cuccok eladása már korántsem hozz olyan zsetont, mint azt sejteni lehetett a játék elején. A nagyobb mennyiségben összeszedett alapanyagok viszont akár 60-100k környékén is javadalmazhatnak egy munkás nap végén. Az örök slágernek látszó Aether Powder (kurva nehéz kiszedni levegőben és sokáig tart) azonban a reggel folyamán valamelyest veszített az értékéből. A ritka és használható stigmák komoly pénzeket érnek viszont még mindig, szinte mindenki hajlandó áldozni rá. Akár egy millát is kaszálhat a szerencsés mob belező, ha jó stigmát fordít ki a pockok bélcsatornájából. A mai nap financiális felfedezése a handycrafting táposabb eredményeinek forintosíthatósága, vagy “kinaithatósága”. Egy krites fülbevaló feltupírozás után 40.000 kinahért találhat gazdát.

Jó tanács a wannabe milliárdosoknak: Mindig nézegessétek a trade brokert, ja és ha ott van valami haversrác, akkor kérdezzetek tőle jó sokat az árfolyamokról. Lessétek meg mindig a sláger cuccokat, hátha valaki elütötte egy nullával az értéket. A hülyékből lehet a legjobb boltot csinálni.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: